Företagskurser

Ge hela ditt team möjligheten att utveckla hållbara röstvanor. Beroende på om ni är ute efter inspiration vid ett enstaka tillfälle eller en långsiktig beteendeförändring, skräddarsyr vi ett upplägg som passar era förutsättningar och behov. Våra röstkurser utgår från tre olika teman:

 
 
BW-Mia_Backlin-Caroline_Frankesjo_2019-04956.jpg
 

Rösten under presentationer och föreläsningar

Lär dig hur du utnyttjar rösten för att höras och väcka intresse. För dig som presenterar, undervisar, informerar eller instruerar inför större eller mindre grupper.

 
_DSC3098-sv.jpg
 

Rösten i krävande situationer

Utveckla din förmåga att kommunicera med en lugn och avspänd röst i skarpa lägen. Passar dig som intervjuar, samtalar, förhandlar eller säljer en idé eller produkt.

 
_DSC3088-sv.jpg

Grundläggande röstteknik

Lägg grunden för en hållbar röst. För dig som är nyfiken på rösten som beteende och vill lära dig enkla rösttekniker som du har nytta av i vardagen.

 
 
Blev positivt överraskad och imponerad av denna röstworkshop, och tacksam över att få de praktiska råden i skriftlig form efteråt, det kommer jag ha mycket nytta av! Har inte tänkt på mig själv som en professionell röstanvändare tidigare, men kan se att jag har nytta av övningarna och önskar att de hade kommit mig till dels tidigare i yrkeslivet.
— Björn Paxling, leg. psykolog, PhD, Upphandlings- och kvalitetsansvarig Psykologpartners.