Välkommen till Röstlabbet - vår nya onlinekurs!

 
Foto: Caroline Frankesjö

Foto: Caroline Frankesjö

STABIL RÖST I PRESENTATIONER OCH MÖTEN

Detta är temat för lektion #1 i vår nya onlinekurs Röstlabbet.

 

Under 30 minuter får du prova på tekniker för att rikta fokus, andas funktionellt och använda rösten med avspänd kontroll. Målet är att du ska känna dig mer bekväm och säker under kommande presentationer, både mentalt och i din röst. Vi kommer guida dig genom praktiska övningar med ljud- och filmklipp och du kommer få ta del av inläsningsmaterial.

 

Eftersom detta är en pilot vill vi gärna bjuda dig på första lektionen - helt gratis.


 

Gör så här:

-Mejla emilia@asplundochbacklin.com för att få inloggningsuppgifter

- Logga in på kursplattformen

-Svara på fem korta frågor om vad du tyckte, i slutet av lektionen
Vi är så nyfikna på vad du tycker om innehållet i detta första pilotavsnitt och vad du skulle vilja lära dig mer om, om vi gör fler avsnitt. Det är som sagt en pilot och ljudkvaliteten är inte alltid den bästa, men vi hoppas att vi kan dela med oss av något du finner värdefullt inför höstens presentationer och möten.Hälsningar

Mia & Emilia